EBOOK PANDUAN TERHEBAT - MUDAH & SELAMAT MEMBESARKAN ZAKAR ANDA

Ebook@TeratakAnda


Ebook Panduan Terhebat - Mudah & Selamat Membesarkan Zakar Anda

Ini adalah ebook panduan bagi anda untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda secara semulajadi iaitu dengan kaedah senaman. Tanpa perlu mengambil ubat-ubatan atau menggunakan alat-alatan. Kaedah ini telah diperakui dan telah ramai yang berjaya melakukannya. Apa yang penting adalah disiplin dan mengikut apa yang disarankan.

Dalam Ebook ini disediakan Program Lengkap sebagai jadual aturan untuk anda ikuti dengan sebaik-baiknya. Kaedah yang digunakan amat mudah dan dengan hanya menggunakan minyak yang boleh didapati di mana-mana iaitu minyak bayi yang mengandungi vitamin E, anda sudah boleh mula melakukan senaman.

Terdapat hasil kajian yang menyatakan bahawa, faktor utama pembesaran dan pemanjangan zakar adalah disebabkan senaman atau tekanan yang dilakukan pada zakar. Bukan ubatan sama ada jenis yang dimakan atau sapuan. Konsepnya sama seperti konsep bina badan. Tubuh kita seperti tangan, lengan, bahu, dada, perut, betis, paha dan lain-lain tidak akan menjadi besar, tegap dan kelihatan otot-otot jika kita tidak melakukan senaman atau tekanan pada bahagian tersebut. Bina badan juga perlu mengikut aturan dan program yang telah ditetapkan.

Ebook ini adalah dalam Bahasa Melayu dengan penyusunan yang mudah difahami. Panduan bergambar disertakan bagi anda mudah melaksanakan senaman dengan jayanya.

TeratakAnda


Ebook ini akan memberi manfaat kepada anda. Anda tidak akan berasa rugi apa pun setelah mendapatkannya. Malah anda akan berasa puas hati dan akan berkata...'Kenapa ebook ini baru dihasilkan kini... bukan 5 tahun atau 10 tahun dulu..?'

Perhatian!! Anda TIDAK akan memperoleh ebook ini di mana-mana... selain daripada Teratak Anda dan juga laman yang diiktiraf oleh Teratak Anda.

HARGA

RM20 Sahaja

(Harga ini akan cuba dikekalkan sampai bila-bila)

Jom Beli


* Harga adalah bagi penghantaran melalui email.
* Jika anda mahukan salinan CD dan penghantaran melalui pos, sila tambah RM10 sahaja.


No comments:

Post a Comment